VRĂJITORIE ONLINE: „Hai să-ţi ghicesc viitoru' cu ajutoru' lu' Internetu'!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrăjitoarele ţin pasul cu timpul! Ca să-şi atragă clienţii, practicantele magiei albe sau negre îşi promovează serviciile pe Internet. La capitolul preţuri, cea mai mică sumă cerută înseamnă reîncărcarea cartelei telefonice cu cinci euro, bani pe care trebuie să-i oferiţi ca să vă deschidă cărţile de tarot. 

Sunt vrăjitoarea Florica, singura din România care lucrează cu magia neagră. Nicio putere nu poate desface ce fac eu, şi, iată, cum vin în ajutorul dumneavoatră! Pot rezolva orice problemă, atât în ţară, cât şi în străinătate. Acesta este harul meu şi puterea mea, să lucrez cu cel rău. Nu vă temeţi, că acum mai aveţi o şansă, orice doriţi să obţineţi puteţi avea cu ajutorul meu”, aşa sună anunţul postat de vrăjitoarea Florica pe unul din site-urile de publicitate care vizează judeţul Hunedoara.

Clientul, dovada noastră

Aceasta promite sprijin celor neajutoraţi şi dezamăgiţi, iar rezultatul este garantat sută la sută. Anunţul continuă cu numărul de telefon la care poate fi contactată, iar ca să ademenească hunedorenii care cred că viaţa lor a luat-o razna, o aduce în prim plan pe Mirela, o fostă clientă de-a sa. “Vreau să-i mulţumesc doamnei Florica, care m-a ajutat în problemele grele pe care le aveam în căsnicie. Acum sunt o persoană fericită şi realizată. Mulţumiri doamnei Florica, apelaţi şi dumneavoastră cu încredere şi nu veţi regreta”.

“Îmi încarci cartela şi te rezolv!”

Pentru că anunţul nu face nicio referire la preţurile cerute pentru serviciile oferite, reporterii Adevărul de Seară au contactat-o telefonic pe vrăjitoarea Florica. “Pentru a te ajuta am nevoie de toate datele personale. Îţi spun trecutul, prezentul şi viitorul în cinci minute. Totul la telefon, nu ne putem întâlni. Am stat în judeţul Hunedoara, dar oamenii au nevoie de mine şi în altă parte şi m-am mutat. Acum sunt în Bucureşti”, a declarat vrăjitoarea.

Training în India

O altă colegă de breaslă, Anişoara, ne anunţă online că a venit recent din India, unde a fost desemnată unica vrăjitoare a magiei albe. “Vă pot ajuta în orice problemă legată de farmece şi blesteme. Aduc iubitul(a) înapoi, aduc datornicul la usa dvs. şi scot argintul viu, Aveţi vise inexplicabile, suferiţi de boli de piele, sunaţi pentru orice problemă şi toate acestea vor lua sfârşit”, a declarat online Anişoara. Aceasta este însă mai darnică decât Florica, întrucât prima deschidere de tarot este gratuită.

 Dacă vreţi mai mult decât o deschidere de carte, piaţa vrăjitoarelor înseamnă sume cuprinse între 100 şi 200 de lei vizita. Pentru a putea fi contactate, unele practicante ale magiei albe şi negre postează pe Internet şi adresa de e-mail. Anunţurile de publicitate online sunt, în general, valabile perioade îndelungate de timp, unul dintre ele fiind înregistrat pentru perioada 2011-2012.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite