Un hunedorean a incendiat de două ori, în numai trei ore, gospodăria părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost chemaţi astă noapte de două ori la aceeaşi adresă  FOTO: ARHIVĂ
Pompierii au fost chemaţi astă noapte de două ori la aceeaşi adresă FOTO: ARHIVĂ

Pompierii hunedoreni au fost chemaţi, azi-noapte, de două ori la aceeaşi adresă din localitatea Bălata, ca să stingă un incendiu. Focul a fost provocat, de fiecare dată, de un bărbat aflat în conflict cu părinţii săi.

Duminică seara, în jurul orei 21.30, poliţiştii din localitatea Şoimuş au fost sesizaţi la 112 de către un cetăţean privitor la faptul că fiul său a dat foc la două căpiţe de fân din curtea casei. Bărbatul a precizat că a avut o ceartă cu incendiatorul, Daniel H., de 27 de ani,  iar acesta, pe fondul consumului de alcool, a pus focul la fân.

Opt subofiţeri cu 2 autospeciale cu apă şi spumă au reuşit lichidarea incendiului în aproximativ 2 ore.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat conflictul şi l-au condus pe incendiator la sediul Postului de Poliţie, pentru cercetări.

Două dosare penale în patru ore

În jurul orelor 00:30, DANIEL H. a revenit acasă şi nereuşind să se calmeze a provocat un alt  incendiu, de această dată la o anexă a unui grajd pentru animale situat la aceeaşi adresă. Abia reîntorşi în unitate, pompierii au fost chemaţi din nou, reuşind să anihileze flăcările după o oră şi jumătate.

După cea de-a doua incendiere, Daniel H. a părăsit locul faptei, însă a fost depistat la scurt timp de poliţişti  şi condus din nou la sediul Poliţiei, pentru audieri.

În mai puţin de patru ore, bărbatului i-au fost întocmite două dosare penale, ambele pentru distrugere. Este cercetat în libertate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite