Un urmărit general din Hunedoara a fost depistat la volanul unui BMW de lux furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ideea de a parca limuzina BMW 735i  pe una din străzile din Haţeg s-a dovedit neinspirată pentru Tiberiu R.,  de 45 de ani, originar din Aninoasa. Hunedoaranul nu ştia că poliţiştii sunt cu ochii după maşinile raportate furate de proprietari.

Maşina, care a fost declarată furată în judeţul Gorj, a atras imediat atenţia poliţiştilor de la rutieră, care l-au legitimat imediat pe hunedorean. El nu a putut da o explicaţie clară privitor la identitatea proprietarului maşinii. Lucru care nu a surprins pe lucrătorii de poliţie.

Cu adevărat surprinzător s-a dovedit faptul că bărbatul este urmărit general pentru sustragerea de la o pedeapsă de un an de zile cu închisoarea. El fusese depista cu exact un an de zile în urmă conducând pe drumurile publice o maşină neînmatriculată fără a avea permis de şofer.

Cercetările privitor la BMW-ul furat continuă. În cauză poliţiştii îl anchetează şi pe Cristian M. de 25 de ani din Haţeg, care se afla împreună cu urmăritul general în momentul reţinerii acestuia. Dacă va fi găsit vinovat, Tiberiu R. va acumula la condamnarea cu închisoarea dată pentru infracţiunile rutiere,  între 3 şi 15 ani  de puşcărie pentru furt.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite