Dosarul "Crimă la Dublin": Scos din carantină, Marian Mihalache a fost pus ieri sub acuzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzarea a prezentant ieri la Dublin rechizitoriul prin care Mihalache Marian este pus oficial sub acuzare pentru uciderea în luna ianuarie a  asistentei medicale Loredana Pricăjan.

Potrivit lui Dan Tudor, şeful secţiei consulare din cadrul Ambasadei României la Dublin, următorul pas aparţine acuzatului care va trebui să pledeze cum se raportează la acuzaţiile care i se aduc. “Mihalache Marian  va trebui în circa o lună de zile să-şi precizeze poziţia finală de vinovat sau nevinovat faţă de acuzaţia de crimă adusă”, spune sursa citată. Aceasta a mai precizat că, potrivit ultimelor informaţii, Mihalache Marian nu a fost bolnav de varicelă. El a fost pus în carantină din cauza afecţiunii colegului său de celulă care  s-a îmbolnăvit de această boală. Din acest motiv, suspectul de crimă a lipsit la termenul dat de Instanţă pentru data de şapte aprilie.

S-a declarat nevinovat

Reamintim că poliţia irlandeză îl anchetează pe Marian Mihalache, fost director adjunct la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Hunedoara,  fost director la Eco Sid Hunedoara până anul trecut, pentru că ar fi ucis-o în luna ianuarie, la Dublin, pe Loredana Pricăjan, o româncă cu care ar fi avut relaţii intime. Poliţia irlandeză a fost alarmată din cauza unor urlete pe care vecinii le-au auzit din apartamentul închiriat de Marian Mihalache în căminul Institutului Irlandez de Management din capitala Irlandei.  Victima a decedat în urma unei lovituri de cuţit care i-a secţionat gâtul. În singura declaraţie făcută după arestare, Mihalache Marian a declarat că este nevinovat.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite