UPDATE ACCIDENT FEROVIAR MORTAL: Poliţia a stabilit că victima s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul femeii a fost împrăştiat pe mai multe direcţii
Trupul femeii a fost împrăştiat pe mai multe direcţii

Femeia lovită azi-noapte de tren la Petroşani s-a sinucis. Într-un bilet lăsat acasă, femeia explică gestul funest prin comportamentul nepotrivit al fiului ei care se pare că în ultima perioadă avea probleme cu legea.

Ceea ce părea  un accident de tren s-a dovedit până la urmă a fi o sinucidere. Aurica B., de 50 de ani, din Petroşani, şi-a pus capăt zilelor. Potrivit comisarului-şef  Vasile Hriţac, şeful Poliţiei Transporturi Hunedoara,  femeia a lăsat acasă un bilet de adio din care reieşea că a apelat la gestul funest din cauză că nu a reuşit să îi dea fiului ei educaţia pe care ea ar fi dorit-o. Surse din cadrul poliţiei au declarat pentru Adevarul de Seară că femeia avusese înainte de a se sinucide o ceartă cu băiatul ei de 21 de ani, care ar avea în prezent probleme cu legea.

Trupul femeii a fost spulberat de tren
Femeia a plecat de acasă în jurul orei 16.30. La ora 19.45,a fost lovită de tren.  În urma impactului trupul femeii a fost împrăştiat pe zeci de metri.  Martorii tragediei spun că au auzit o bufnitură puternică imediat după ce a trecut trenul accelerat Cluj-Craiova. Oamenii au fost intrigaţi de faptul că locomotiva şuiera încontinuu. Abia după ce au văzut că trenul opreşte  la câteva sute de metri distanţă,  şi-au dat seama că  s-a întâmplat ceva.  „După ce a oprit ne-am dat seama că a lovit ceva. Ne-am dus pe linii şi am văzut că era o fată tăiată. Cred că a vrut să treacă şi a lovit-o, avea un picior în gips sau bandajat şi poate n-a apucat să se ferească”, spune Ion Gherg, locuitor al cartierului unde a avut loc accidentul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite