O minoră dată dispărută de tatăl său a fost găsită, după cinci zile, la un prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora disparuta a fost gasita la un prieten
Minora disparuta a fost gasita la un prieten

După cinci zile de la plecare ei de acasă, tatăl unei fete de 15 ani din Aninoasa a anunţat poliţia că fiica lui a dispărut. Poliţiştii au găsit-o pe minoră acasă la un prieten. În cauză nu s-au reţinut elemente de infracţionalitate.

În data de 03.03.2010, orele 11.00, Poliţia Oraşului Aninoasa a fost sesizată de către MIHAI B. că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul  în data de 26.02.2010 şi nu s-a mai întors acasă.
            Poliţiştii au constituit de urgenţă o echipă operativă, şi au  stabilit că minora,  elevă la un liceu din Petroşani, a plecat de la locuinţa sa în seara zilei de 26.02.2010,  împreună cu o prietenă, fără a-şi anunţa părinţii.
În urma căutărilor desfăşurate pe raza localităţilor Băniţa şi Petroşani poliţiştii au reuşit să o depisteze pe minoră în seara zilei de miercuri la domiciliul unui tânăr din Petroşani. Ea a fost reîncredinţată familiei, stabilindu-se că nu a fost victimizată în nici un fel. Părinţii fetei au fost avertizaţi de poliţişti cu privire la o mai strictă supraveghere a minorei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite