Proiecte hunedorene finanţate din vânzarea de bere, de compania Heineken

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La întrunire nu au participat decât 11 ONG-uri din 70 invitate
La întrunire nu au participat decât 11 ONG-uri din 70 invitate

Producătorul de bere Heineken finanţează cu 60.000 de lei un concurs de proiecte derulat prin ONG-urile hunedorene. La lansarea concursului au participat doar 11 ONG-uri din 70 invitate

Heineken, sub stindardul brandului local Haţegana, împreună cu Asociaţia „Hands Across Romania” au lansat miercuri, la Haţeg, un program dedicat susţinerii şi dezvoltării comunităţii locale. În esenţă, iniţiativa producătorului de bere, vizează organizarea unui concurs de proiecte pe trei domenii- cultură, turism şi social.  Întreaga filozofie care stă în spatele depunerii de proiecte este aproape similară cu obţinerea finanţării din partea Uniunii Europene, doar că în acest caz grantul este alocat de Heineken, iar entităţile eligibile să participe cu proiecte sunt,  exlusiv, organizaţiile non-guvernamentale din judeţ.  Vor fi finanţare trei proiecte, cele mai bune din fiecare domeniu, cu un grant de 20.000 de lei.

La acesta, ONG-ul trebuie să aibă o contribuţie de 20 la sută, care poate fi livrată în ore muncă prestate la implementarea proiectului. Deşi au fost invitate la întâlnirea cu reprezentanţii Heineken şi „Hands Across Romania”, peste 70 de ONG-uri din judeţ, nu au onorat invitaţia decât 11.


Conform calendarului activităţilor, proiectele trebuie depuse până în data de 19 martie. Mai multe detalii pe www. hunedoara-de-maine.ro.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite