Jules Verne a fost vândut ca pâinea caldă pe un ger de minus 9 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Todorică îi duce nepotului un cadou Jules Verne
Ioan Todorică îi duce nepotului un cadou Jules Verne

"Adevărul cu Jules Verne" a fost cel mai cerut produs la chioşcurile de presă din Deva. Devenii au ieşit să cumpere romanul "Insula misterioasă" pe un ger de minus 9 grade Celsius.

“Adevărul cu Jules Verne, vă rog!”. Cea mai populară cerere astăzi la chioşcurile de ziare din Deva. Al doilea volum din romanul „Insula misterioasă” se vindea în ritm de o carte la cinci minute în chioşcurile din zona Mioriţa. Şi asta pe un ger de minus 9 grade Celsius.  „Adevărul cu carte a fost prima vânzare în ziua de azi şi cererea nu scade. Cei care au intrat în posesia primului volum a romanului vin acum să-şi completeze romanul cu volumul doi”, spune Simona Balica, chioşcar.
 
Achiziţie pentru nepot


Ioan Todorică are 69 de ani şi deţine acasă o parte din vechea ediţie a colecţiei Jules Vernes. Astăzi deveanul a cumpărat al doilea volum din „Insula misterioasă”. „Sunt un  cititor interesat de SF,  iar Jules Verne mi-a ocupat o parte importantă din bibliotecă. Acum îmi completez colecţia ca să am toate romanele francezului. O fac în principal pentru nepotul meu de 9 ani. Spre deosebire de alţi copii de vârsta lui, pentru el e o surpriză plăcută de fiecare dată când primeşte o carte şi mai ales una de SF”, spune deveanul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite