Regele Mihai a făcut astăzi shopping la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regele Mihai I a fost clientul unui supermarket din Deva
Regele Mihai I a fost clientul unui supermarket din Deva

Majestatea Sa a cumpărat daruri de Sărbători pentru copiii orfani şi persoanele nevoiaşe. La casa de marcat,  Mihai I a cumpărat mai multe crăciuniţe, flori specifice sărbătorilor de iarnă, cu care intenţionează să îmbodobească reşedinţa de la Săvârşin.

Devenii au fost surprinşi, astăzi, să vadă că îl au ca  partener de shopping pe însuşi Majestatea Sa, Mihai I. Însoţit de Principele Radu şi de membrii ai stafului său,  Regele Mihai I a făcut  cumpărături într-unul din supermarket-urile recent deschise la Deva. Potrivit unor  surse din anturajul Majestăţii Sale, familia regală a  cumpărat 450 de pachete cu daruri de Crăciun destinate  copiilor orfani şi oamenilor nevoiaşi.

 

No title
No title

Mihai I a declarat  jurnaliştilor că poartă nostalgia sărbătorilor de iarnă de altădată, când exista mai multă unitate între români. La  ieşirea din magazin, princiarii clienţi însoţiţi de garda  de corp s-au îmbarcat în două automobile de teren.

 

No title
No title

Spre surprinderea asistenţei, Mihai I a ocupat locul şoferului într-un  SUV, demonstrând că pasiunea sa pentru tehnică  şi pilotaj nu cunoaşte uzura vârstei. Suita regală a părăsit Deva cu destinaţia Săvârşin, acolo unde se află  reşedinţa oficială a Regelui Mihai I.


No title
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite