Cazul elevei sinucigaşe: Lorena Hurdea nu a avut absenţe şi învăţa foarte bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorena era o elevă intre opt şi nouă
Lorena era o elevă intre opt şi nouă

Directorul liceului unde a învăţat Lorena Hurdea dezminte zvonurile care spun că aceasta ar fi fost o elevă neserioasă şi cu rezultate slabe la învăţătură


Gavril Paşcu, directorul Colegiului Naţional „Avram Iancu” din Brad, unde a învăţat Lorena Hurdea, face noi precizări privitor la zvonurile care au apărut după ce eleva şi-a pus capăt zilelor acum o săptămână. „Nu este adevărat că a fost o elevă slabă. Lorena Hurdea avea note între 8 şi 9 la toate materiile. Nici povestea că ar fi chiulit de la şcoală nu stă în picioare. Eleva avea printre cele mai puţine absenţe din toată clasa ei”, spune sursa citată.

Directorul precizează însă că Lorena trecea deseori prin stări psihice situate la extrem. „Am notat în comportamentul ei, lucru foarte vizibil, perioade de depresie, când stătea mai retrasă şi, în opoziţie, episoade de maximă exuberanţă”, declară Gavril Paşcu.


Despre subalternul său, profesorul de matematică Alin Cioară, suspectat că ar fi avut o relaţie cu eleva şi ar fi determinat-o pe această să se sinucidă, Gavril Paşcu a declarat că nu îl interesează viaţa privată a profesorilor atâta timp cât la şcoală „îşi fac treaba aşa cum trebuie”. „Profesorului Cioară nu am avut ce să-i reproşez privitor la activitatea sa la catedră”, a precizat sursa citată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite