„Magneţii” care au furat tabla de pe conductele de termoficare ale Devei au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magneţii au folosit o căruţă ca să-şi transporte prada
Magneţii au folosit o căruţă ca să-şi transporte prada

Aceştia sunt patru tineri cu antecedente penale cercetaţi de poliţiştii deveni în cazul mai multor dosare de furt. Ei au transportat 1200 de metri pătraţi de tablă zincată cu căruţa

Echipa operativă constituită din poliţişti ai Serviciului Criminalistic şi ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva i-au identificat pe cei care la finele anului trecut au sustras aproximativ 1200 de metri pătraţi de tablă zincată,  ce era folosită pentru izolarea conductelor de termoficare ale oraşului.
Aceştia sunt patru tineri cu antecedente penale cercetaţi de poliţiştii deveni în cazul mai multor dosare de furt. Poliţiştii au stabilit că suspecţii au transportat tabla zincată la un centru de colectare a fierului vechi folosind căruţa condusă de Florin L., de 19 ani, din comuna Hărău.      Florin L. este cercetat de poliţişti pentru mai multe furturi de fier vechi comise pe raza municipiului Deva, ultimul fiind comis în data de 09.01.2010, din incinta unei societăţi comerciale situată pe Strada Depozitelor.

În afară de Florin L., poliţiştii au mai probat, în cazul furtului de tablă zincată de pe conductele de termoficare, participaţia altor trei suspecţi: Romulus S., de 18 ani, Ionel G., de 21 de ani, şi Dumitru B., de 24 de ani, toţi din Deva, cu antecedente penale pentru furt calificat.


    Cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.


    Acesta este singura infracţiune de furt de tablă zincată de pe conductele de termoficare pe care conducerea societăţii de profil – responsabilă potrivit Legii 333/2001 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor   de asigurarea securităţii conductelor de termoficare - a reclamat-o poliţiei în ultima perioadă de timp.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite