SPORT ADS HUNEDOARA Fotbalul revine cu speranţe mari în arenele hunedorene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele hunedorene care vor juca în liga a treia de fotbal trag la promovare. În această săptămână sunt programate primele dueluri fotbalistice din noul campionat. FC Hunedoara va juca acasă cu echipa ACS Recaş.

Prima etapă a noului sezon de liga a treia este programată vineri. Două echipe din judeţ, FC Hunedoara şi CFR Simeria, se vor întâlni în aceeaşi serie. Ambele au ambiţii de promovare, deşi în ceea ce priveşte FC Hunedoara, situaţia este incertă, pentru că echipa nu a primit dreptul de a activa în sezonul viitor în liga a doua. În ciuda acestui fapt, lotul echipei alb-albastre a fost întărit odată cu implicarea în managementul clubului a omului de afaceri Silvan Toma. Fiul de 28 de ani al lui Petrică Toma, proprietarul grupului de firme Casito Transimpex, susţine că FC Hunedoara ţinteşte în acest sezon locurile 1 – 3 în campionat. Vineri, echipa va întâlni pe teren propriu ACS Recaş.

Investiţii la Hunedoara
„Nu am venit la FC Hunedoara cu ideea de a investi pe perioadă determinată: şase luni, un an sau 10 ani”, a declarat Silvan Toma, pentru un ziar local. La Hunedoara, echipă prăbuşită sezonul trecut din cauza lipsei finanţărilor, Consiliul Judeţean a investit 120.000 de euro în modernizarea unui teren de fotbal, destinat pregătirii juniorilor, iar Primăria Hunedoara a alocat 950.000 de lei pentru susţinerea clubului.

CFR Simeria are planuri la fel de mari. Atuul clubului, care va juca în prima etapă acasă cu FC Şcolar Reşiţa este stabilitatea. Din păcate, echipa FC Jiul Petroşani a fost eliminată din liga a treia de fotbal, din cauza datoriilor acumulate, iar situaţia echipei Mureşul Deva, care a primit acceptul de a juca în liga a doua, rămâne incertă la începutul acestui campionat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite