Şanţuri care te pun la pământ: victimă - o deveancă care are proteză la piciorul drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Moraru a căzut în şanţul-capcană de lângă casă
Gabriela Moraru a căzut în şanţul-capcană de lângă casă

Gabriela Moraru din municipiul Deva a căzut de pe scândurile care ar fi trebuit să astupe săpăturile companiei Enel. Incidentul va rămâne „nerăzbunat”. Femeia nu va acţiona firma în judecată, în timp ce reprezentanţii Enel promit că vor fi „cu ochii în patru”.

Gabriela Moraru, în vârstă de 72 de ani, a căzut la câţiva metri de uşa locuinţei. Ca să intre în casă, trebuia să traverseze unul din şanţurile pe care compania Enel le-a săpat în zonă. Când a pus însă piciorul pe cele trei scânduri care mascau aproape 40 de centimetri adâncime, a căzut.

„Totul s-a întâmplat în weekend, am fost la piaţă să iau varză, iar când m-am întors am ajuns cu fundul în groapă, atât de rău am căzut! Scândurile alea nu sunt bune de nimic! Ca să pot intra în casă, a trebuit să vină fata să mă ridice”, a povestit, în această dimineaţă, Gabriela Moraru.

Acum 10 ani, femeia a suferit un accident de circulaţie, iar de atunci are proteză la piciorul drept. În urma căzăturii, durerile au devenit insuportabile. „Nu mai pot dormi noaptea. Degeaba acum groapa e astupată, că eu iau o grămadă de calmante”, a adăugat deveanca. Femeia spune că nu vrea să dea în judecată firma care a săpat şanţurile. Consideră că nu ar avea câştig de cauză oricât de mult s-ar zbate, pentru că nimeni nu i-ar lua în seamă reclamaţia.

„Vom fi mai atenţi!”
Reprezentanţii Enel recunosc că şanţurile din zonă le aparţin, însă spun că nu au altă soluţie până la terminarea lucrărilor. „Sunt lucrări de anvergură, care vizează modernizarea reţelelor electrice. Nu putem să astupăm şanţurile până când nu e totul gata, adică până la sfârşitul toamnei. Voi vorbi însă cu colegii mei pentru a verifica scândurile şi traversele către scările de bloc, să fie cu ochii în patru la ceea ce se întâmplă pentru a se evita astfel de situaţii”, a declarat Bogdan Micu, purtător de cuvânt Enel.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite