Oferte promoţionale de sărbători: porcul de Crăciun este vândut pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gospodarii de la sate profită de calculator şi şi-au postat online poze cu animalele din ogradă pe care le scot la vânzare. Crescătorii de porci profită de toate mijloacele de comunicare pentru a găsi clienţi, ca să nu rămână cu „marfa” în curtea casei.

"Vând doi porci, unul de 150 de kilograme, cu opt lei kilogramul, sau unul de 180 de kilograme, cu şapte lei kilogramul”, aşa sună anunţul publicat de  Dorel Giurgiu în urmă cu aproape o săptămână. Hunedoreanul din comuna Ilia, satul Sârbi, a ales să-şi promoveze „marfa” pe Internet pentru a avea o şansă în plus la clienţi.

„Fata a fost cu ideea asta. A zis că îmi bagă porcul pe net, că a găsit ea o rubrică unde nici nu trebuie să plăteşti. Sunt animale ecologice, crescute fără concentrate, doar cu porumb, lapte, lucernă şi cartofi”, a declarat bărbatul de 49 de ani. Acesta mai are în gospodărie alte trei asemenea animale şi a vrut să vândă din ele pentru că recolta de anul acesta nu a fost cea aşteptată.

În plus, apropierea Crăciunului îi prinde tocmai bine, întrucât este perioada cea mai bună pentru astfel de tranzacţii. „Nu a apucat să mă sune niciun client de pe Internet, că deja am arvunit un porc la cineva din sat. L-am vândut exact cu preţul pe care l-am vrut. Celălalt animal, o scroafă, nu o mai dau”, a adăugat Dorel.

Foto şi Enter
A fost completat de fiica sa, care a precizat că a luat decizia de a intermedia tranzacţii online pentru că, la ora actuală, Internetul este principalul mijloc de informare. „Sunt animale mari şi m-am gândit că poate tata nu găseşte cumpărători. Pe net intră multe lume, am zis că e posibil să găsesc chiar firme care au nevoie de un porc pe care să-l taie de sărbători”, a spus Roxana.

„Vând Marele Alb, 110-130 de kilograme, la preţul de nouă lei kilogramul. Porcii se pot vedea la 15 kilometri de Hunedoara” este un al doilea anunţ postat pe un site de vânzări online. De data aceasta, pentru a-şi convinge vizitatorii, proprietarul a postat chiar fotografii cu animalele sale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite