Mihaela Resiga Vindecă boala prin energii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Resiga
Mihaela Resiga

Hunedoreanca este bio-energo-terapeut şi tratează prin intermediul unui aparat de biorezonanţă, al unui laptop şi al palmelor.

PROFIL
Născută. 3.08.1964, Brad
Educaţie. Universitatea de Psihologie „Spiru Haret”, Braşov, Terapii complementare şi alternative, Universitatea „Vasile Goldiş”, Arad
Experienţă. 15 ani de activitate în terapii complementare, patru ani în biorezonanţă magnetică
Familie. Căsătorită, cinci copii

Deşi practică terapiile complementare de 15 ani, Mihaela Resiga este de părere că acest domeniu este încă la stadiul de pionierat, atât la nivelul judeţului Hunedoara, cât şi la nivel naţional. Mulţi dintre pacienţii săi sunt sceptici în ceea ce priveşte rezultatul muncii sale şi se prezintă la cabinet numai pentru că au auzit din vorbă-n vorbă că ar fi eficientă. „În momentul în care un bolnav vine la mine, în general se află în stare gravă. A încercat tot ceea ce presupune medicina tradiţională, iar pentru că nu mai are altceva de făcut, încearcă biorezonanţa”, a spus Mihaela.
O consultaţie înseamnă conectarea bolnavului la aparatul de biorezonanţă, prin intermediul unor fire care se ataşează pe diverse părţi ale corpului.  Aparatul detectează problemele medicale şi stochează pe un calculator informaţiile despre viruşi, deficienţe, slăbiciuni ale diferitelor organe sau sisteme, alergii şi alimente care au un efect nociv asupra pacientului.

Transmite energie cu palmele
În momentul în care datele recepţionate de aparatul de biorezonanţă sunt stocate pe calculator, îi poate spune pacientului care sunt problemele sale şi ce tratament trebuie să urmeze.  Pentru că practică terapii complementare, niciodată nu recomandă, şi nici nu a folosit, tratament şi pastile de sinteză. Tot timpul merge pe extracte din plante şi pe şedinţele cu bioenergie.
Îşi aşează pacientul pe scaun şi îi transmite energie cu ajutorul palmelor, vindecând zonele cu dureri. Şedinţele de bioenergie nu au success însă dacă pacientul nu urmează întocmai tratamentul indicat, care înseamnă un echilibru perfect între orele de somn, mesele zilnice, orele de serviciu şi relaţiile de iubire cu ceilalţi.
„Modul în care ne trăim viaţa contribuie la calitatea acesteia. Dacă stăm la serviciu de dimineaţa până seara, iar când ajungem acasă mâncăm cât trebuia să mâncăm pe parcursul întregii zile ne otrăvim organismul, iar dimineaţa ne trezim obosiţi”, a spus Mihaela. 
Recunoaşte că nici ea nu-şi respectă întocmai propriile sfaturi, însă reuşeşte să-şi păstreze un stil de viaţă sănătos prin faptul că lucrează tot timpul cu bioenergie. „Prin mine, energia trece zilnic, pentru că eu mă încarc de fiecare dată când lucrez cu un pacient. Nu există epuizare, iar calitatea energiei pe care o transmit celorlalţi este aceeaşi şi dimineaţa, şi seara”, a precizat doctoriţa.

Întrebări şi răspunsuri

Ce v-a motivat să profesaţi în acest domeniu?
Am simţit o chemare, lucruri venite din interiorul meu pe care viaţa mi le-a confirmat. A contat şi curiozitatea, precum şi faptul că nu sunt deloc de acord cu folosirea medicamentelor clasice, precum antibiotice (antibio=antiviaţă), ci doar a celor pe bază de plante, absolut compatibile cu organismul nostru şi fără substanţe chimice.

Din ce putem obţine energie noi înşine?
Poate fi asimilată din sunet, culoare, lumină şi arome. Este important felul în care ne îmbrăcăm, culorile pe care le purtăm, muzica pe care o ascultăm şi aerul pe care-l respirăm. Dacă stăm numai în zgomot, mergem numai cu maşina şi stăm numai în birou, biocâmpul nostru are de suferit şi atunci apar problemele medicale.

Ce-i place
„Îmi place foarte mult munca pe care o fac şi să-mi petrec timpul cu copiii mei. Îmi place să ascult muzică, să mă plimb şi să merg în concediu cu familia”, a spus Mihaela.

Ce nu-i place
"Nu-mi place faptul că oamenii se suprasolicită şi nu se distrug doar pe ei, ci îi distrug şi pe cei din jur. Dacă tu eşti stresat, automat îi afectezi şi pe cei de lângă tine”, a spus Mihaela.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite