Un bărbat din Simeria a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost transportat la spital
Tânărul a fost transportat la spital

Bărbatul de 63 de ani din judeţul Hunedoara a fost transportat ieri la spitalul din Deva cu o foarfecă de tăiat gardul înfiptă în cap. Hunedoreanul a încercat să cureţe crengile unui copac, dar s-a dezechilibrat, a căzut pe spate, iar foarfeca i s-a înfipt în cap.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, incidentul a avut loc în timp ce un bărbat în vârstă de 63 de ani încerca să cureţe crengile unui copac din faţa casei sale. "Bărbatul era urcat pe o scară şi încerca să cureţe crengile copacului cu o foarfecă mare de tăiat gardul. S-a dezechilibrat, a căzut pe spate, iar forfeca i s-a înfipt în craniu, chiar în ochi. Paramedicii SMURD l-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgeţă din Deva, unde medicii au cerut ajutorul echipajului de descarcerare pentru a taia mânerele, pentru ca pacientul să poată fi examinat cu computerul tomograf", a spus Doda, pentru Mediafax. 

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva au stabilizat pacientul şi apoi l-au transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara, pentru a i se extrage lama. În Timişoara, bărbatul a suferit o operaţie, pentru a i se extrage foarfeca din craniu, iar în prezent se află în continuare internat în Spitalul Judeţean din capitala Banatului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite