Patru spărgători au fost prinşi în timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au recuperat prejudiciul
Poliţiştii au recuperat prejudiciul

Patru tineri din Vulcan, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, au dat o sparagere de proporţii la un magazin din localitate. Profitând de întuneric cei patru au forţat uşa de acces a magazinului de unde au sustras peste 1.000 de pachete de ţigări, trei sticle de şampanie şi o cantitate mare de ciocolată.

Poliţia a fost alertată de un cetăţean care a sesizat că uşa magazinului a fost forţată. „În urma verificărilor efectuate, în apropierea unui bloc de locuinţe situat pe strada Crizantemelor, la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de magazinul spart, a fost identificat un bărbat care conducea un taximetru, în portbagajul căruia s-a găsit marfa furată”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Chestionat de poliţişti asupra provenienţei mărfii, taximetristul a recunoscut lovitura dată în urmă cu aproximativ o oră. „Cei patru hoţi au fost identificaţi rapid pe numele lor întocmindu-se dosare penal pentru furt calificat. Adolescenţii au declarat că intenţionau să vândă marfa furată”, a mai adăugat Niţu. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite