Lucrările de pe centură dau traficul din Deva peste cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia maşinilor cu un tonaj sub 7,5 tone e restricţionată pe DN7. Lucrările de modernizare a reţelelor de canalizare impun restricţii de circulaţie pe centura Devei, până pe 15 noiembrie 2010.

Circulaţia maşinilor de până la 7,5 tone a fost deviată, începând de astăzi, de pe centura municipiului Deva, prin oraş. „Pe DN7, pe raza localităţii Deva, încep lucrările de modernizare a reţelei de canalizare, în cadrul unui proiect ISPA. Valoarea proiectului este de aproximativ 26.000.000 de euro”, a precizat Cristina Ranghetan, purtătorul de cuvânt al SC Apaprod Hunedoara, beneficiarul investiţiei. „Astăzi, lucrăm pentru îndepărtarea scuarului de circa 400 de metri lungime, pentru a putea să lărgim două benzi de mers din cele patru. În continuare, pe acestea vor circula doar maşinile de mare tonaj şi tirurile, în timp ce pe celelalte două benzi se va lucra. Îndepărtarea scuarului va dura o săptămână  şi jumătate, după care vor începe lucrările la colectorul de apă şi canalizare”, a declarat Ştefan Şarvari, şef de şantier.

Aglomeraţie în oraş
Azi dimineaţă, aglomeraţia obişnuită pe centura Devei s-a mutat în oraş. Cei mai nemulţumiţi sunt taximetriştii. „E nebunie, un adevărat haos cu afluenţa de maşini. Chiar dacă se lucrează, nu trebuia să bage atât de multe maşini prin oraş. Toată Deva e un dezastru”, a spus Gabi Costraş, şofer de taxi.
Restricţia rutieră este aplicată până pe 15 noiembrie. Circulaţia maşinilor cu masa mai mică de 7,5 tone va fi deviată prin municipiul Deva pe relaţia DN 7 km 393+800 – Strada Horea – B-dul Decebal – Strada 22 Decembrie – DN 7 km 383+960. „Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului. Îi rugăm pe şoferi să respecte semnalizarea temporară şi să manifeste înţelegere faţă de situaţie”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite