Rezervările la localurile care fac chefuri de 8 Martie sunt pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea restaurantelor sunt deja ocupate pentru petrecerile organizate în cinstea doamnelor şi domnişoarelor. Cu toate că abia mâine este prima zi a lui Mărţişor, unele rezervări pentru Ziua Femeii s-au făcut imediat după Revelion.

Majoritatea localurilor care organizează petreceri în cinstea reprezentantelor sexului frumos sunt ocupate până la refuz. Hunedorencele care au fost hotărâte să nu stea la cratiţă de Ziua Femeii, ci să fie în centrul atenţiei, au avut grijă ca nimic să nu strice ziua de 8 Martie, cu atât mai puţin lipsa unui restaurant unde distracţia să fie ca la ea acasă.

Locuri rezervate
„Nu mai avem niciun loc liber, toate 60 au fost ocupate. Unele rezervări s-au făcut chiar de Revelion”, a spus Constantin C., reprezentantul lui Moş Opincă, unul dintre restaurantele cu specific românesc din Deva, care promite clienţilor săi o seară de neuitat. Pentru suma de 72 de lei, doamnele şi domnişoarele vor avea parte de mâncare tradiţională şi băutură pe alese, precum şi de o formaţie care să întreţină atmosfera. Lucrurile sunt la fel şi la resturantul Casina, unde nu se mai găsesc locuri libere pentru ziua de 8 Martie. Doar pe 7 Martie se mai pot organiza petreceri, pentru doamnele care vor să petreacă în avans. Localul a fost rezervat acum trei săptămâni, iar pentru aproape 60 de lei mamele, iubitele şi soţiile vor avea parte de două feluri de mâncare, desert şi băutură. Nici aici nu va lipsi ambianţa muzicală.

Dacă aveţi toate şansele ca în Deva să staţi acasă, atunci mergeţi în  Hunedoara!  Aici, încă se fac rezervări. „La hotelul şi pizzeria Heaven mai sunt disponibile circa 60 de locuri. Printre altele, oferim grătar şi coniac, dar şi o tombolă cu premii contra sumei de 45 de lei”, a spus Liliana Ionescu, reprezentanta localului. Situaţia este similară şi la Motelul Cinciş, unde numărul rezervărilor este scăzut.

Petrecerea la restaurant a devenit tradiţie
„Vreau să încep primăvara aşa cum se cuvine, aşa că de Ziua Femeii în niciun caz nu voi sta acasă. Voi petrece ca în fiecare an cu prietenele mele, într-un local din reşedinţa de judeţ, iar rezervările le-am făcut acum două luni. Vom fi un grup de aproximativ 15 persoane”, a spus Nicoleta Iordache, 22 de ani, economist.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite