Un bărbat şi-a ucis soţia în faţa copiilor, apoi s-a sinucis UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanța (Foto Arhivă)
Ambulanța (Foto Arhivă)

Un bărbat din judeţul Hunedoara şi-a omorât în această dimineaţa soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis, la rândul lui. Din primele cercetări, se pare că soţia a fost stragulată, iar el s-ar fi aruncat pe geam.

UPDATE, ORA 12.30  Trupul soţiei a fost găsit pe jumătate dezbrăcat, iar pe pieptul acesteia era scris cu carioca roşie: "Facebook". Explicaţia ar fi că femeia îşi găsise un amant pe Facebook în timp ce el era la muncă în străinătate, iar soţul aflase.

UPDATE, ORA 12.17 Bărbatul care şi-a ucis nevasta şi apoi şi-a luat viaţa se numeşte Iulian Colesniuc. Vecinii celor doi spun că el lucra în Suedia, de unde a aflat că soţia lui l-ar înşela, motiv pentru care ar fi ameninţat-o de mai multe ori. Până la urmă, bărbatul s-a întors în ţară. Noaptea trecută, vecinii au găsit prima dată trupul lui, după ce el s-a aruncat de pe un bloc de nouă etaje. Când au mers acasă să-i anunţe soţia că acesta îşi pierduse viaţa, oamenii legii au găsit-o şi pe femeie moartă, strangulată. În prezent, trupul femeii nu a fost încă scos din blocul în care locuia.

UPDATE, ORA 11.55 Femeia ucisă în faţa propriilor copii avea 27 de ani. Ea a fost strangulată cu o cordelină. Crima urmată de sinucidere a avut loc noaptea trecută.

UPDATE, ORA 11.10 Cei doi copii sunt deocamdată în grija celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului. Urmează ca poliţiştii să facă cercetări şi să stabilească de ce bărbatul de 38 de ani din Deva a fost în stare să recurgă la aşa ceva.

UPDATE, ORA 11.05 Bărbatul care şi-a ucis soţia şi apoi s-a aruncat de pe un bloc din apropiere avea 37 de ani, fusese până de curând la muncă în străinătate, iar rudele spun că cei doi nu păreau a avea mari probleme de familie. Micuţii sub ochii cărora s-au întâmplat teribilele evenimente au 3 şi 4 ani şi există şanse mari ca ambii să rămână în grija unei bunici, femeia locuind chiar în acelaşi bloc unde s-a produs crima. Conform corespondetilor rtv.net, bărbatul are şi un fiu dintr-o căsătorie anterioară, un băiat mai mare care a aflat în această dimineaţă ce a făcut tatăl său şi care în prezent este în stare de şoc, la rândul lui. El spune că nu s-ar fi gândit niciodată că tatăl lui ar fi în stare de aşa ceva şi nu înţelege ce s-a petrecut.

Istoria în imagini a unei poveşti de dragoste încheiată cu crimă şi sinucidere

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite