Poliţiştii hunedoreni au efectuat deja primele arestări pe anul 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au potolit pe timişean cu o amendă de 150 de lei
Poliţiştii l-au potolit pe timişean cu o amendă de 150 de lei

O bătaie ca în filme într-un bar din Vulcan s-a soldat cu primele arestări ale poliţiştilor hunedoreni pe 2010. Scandalul s-a produs în noaptea de Revelion iar autori au fost reţinuţi de poliţişti la scurt timp de la comiterea faptei şi ulterior arestaţi pentru 29 de zile.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 31.12.2009/01.10.2010, într-un club din municipiul Vulcan, unde trei tineri cunoscuţi ca persoane violente au produs scandal ca urmare a faptului că personalul localului nu le-a permis accesul întrucât se aflau sub influenţa alcoolului, iar barul era închiriat de un grup de 20 de tineri care îşi petreceau acolo Revelionul.


Până la sosirea forţelor de ordine, cei trei tineri recalcitranţi au distrus mobilierul barului şi au lovit mai mulţi tineri şi angajaţi ai barului. Câţiva tineri, pentru a nu fi agresaţi, s-au refugiat într-o altă încăpere a barului, de unde, printr-o fereastră, au sărit de la circa 4 metri într-o curte situată în  spatele barului. Un tânăr de 21 de ani, s-a dezechilibrat în încercarea de a sări de la fereastră şi s-a accidentat grav (politraumatisme prin cădere de la înălţime, fractură de bază craniană, comă grad II), fiind transportat  la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Barul devastat


Cei trei scandalagii au fost identificaţi de poliţişti ca fiind: Gheorghe P., de 31 de ani, Remus P., de 21 de ani şi Valentin C., de 33 de ani, toţi din Vulcan şi reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.


În cursul zilei de 02.01.2010, suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Petroşani, care a emis mandate de arestare preventivă pe 29 de zile pe numele lor sub aspectul comiterii infracţiunilor de: ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, loviri sau alte violenţe şi furt (unul dintre suspecţi a furat un telefon mobil şi o cameră video), urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a părţii vătămate, să fie făcută o nouă încadrare juridică a faptelor.


Cei trei prezumtivi autori, posesori ai primelor trei mandate de arestare preventivă emise în acest an în judeţul Hunedoara, au fost depuşi în Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv al IPJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite