Inaugurarea Aqualand a fost amânată pentru luna mai 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finalizarea complexului Aqualand de la Deva mai costă circa 700.000 de euro
Finalizarea complexului Aqualand de la Deva mai costă circa 700.000 de euro

Deşi trebuia inaugurat luna trecută, complexul Aqualand nu-şi va putea deschide porţile nici în luna ianuarie, aşa cum a fost anunţat de autorităţile locale. Cea mai probabilă dată la care complexul îşi va deschide porţile este luna mai 2010.

Potrivit lui Florin Oancea, viceprimarul Devei, întârzierea se datorează situaţiei financiare precare generate de criză.  „Obiectivul este realizat în proporţie de 95 la sută, iar pentru finalizare mai avem nevoie de aproximativ trei milioane de lei, echivalentul a 700.000 de euro. Am bugetat aceşti bani atât pentru acest an, cât şi ca proiecţie în bugetul local pentru 2010. SUntem în faza de finisaje care este mare consumatoare de timp. Prin urmare cea mai realistă dată la care Aqualand-ul de la Deva îşi va deschide porţile este luna mai 2010”, a mai precizat sursa citată.

 Pe o suprafaţă de 4000 de metri pătraţi, complexul Aqualand cuprinde şapte bazine de înot de diferite forme şi dimensiuni (cu jacuzzi, cu hidromasaj şi un circuit acvatic pentru copii), săli de masaj, de fitness, saune (tunisiană, finlandeză, salină şi clasică) şi restaurant cu 100 de locuri. Costul total al investiţiei trece de 7 milioane de euro 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite