Un succes "Adevărul": La Hunedoara stâlpii care blocau vizibilitatea sunt mutaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară a mai câştigat o bătălie în lupta cu indiferenţa autorităţilor: panourile care obturau vizibilitatea spre semafoare sunt mutate.

Articolul publicat în Adevărul semnala dificultăţile întâmpinate de pietoni privind vizibilitatea semafoarelor din zona Ulpia şi Mioriţa. Materialul a avut efect în rândul autorităţilor. În această dimineaţă, o echipă de muncitori lucra la mutarea stâlpilor pe care erau montate panourile publicitare, astfel încât vizibilitatea spre semafoare să nu mai fie o problemă.

Panourile publicitare amplasate „după ureche” în două intersecţii aglomerate ale Devei, zona Ulpiţa, respectiv Mioriţa, au dat mari bătăi de cap pietonilor. Stâlpii acestor panouri obturau vizibilitatea către semafor, astfel că pietonii erau obligaţi să caute un unghi bun pentru a şti dacă pot sau nu să traverseze.

Pietonii aveau la dispoziţie dispoziţie şi o adoua variantă de a traversa şi anume aceea de a se ghida după persoanele de pe partea cealaltă a străzii, care vedeau semaforul. 

„Aşa ceva rar vezi. Cred că la panourile astea a lucrat celebrul muncitor Dorel. Grav este faptul că dacă noi, oamenii mari suntem mai atenţi, gândiţi-vă la copiii care riscă să ajungă sub roţile maşinilor”, a spus Mircea Morar din Deva.

Problema stâlpilor amplasaţi în zone în care afectează vizibilitatea semaforului este o problemă care priveşte mai multe oraşe din ţară, iar Capitala ocupă locul fruntaş.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite