Carrefour anunţă că vine la Deva la primăvară. Kaufland vine la toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retailerul Carrefour mai are nevoie de 4,5 milioane de euro pentru instalare. În timp ce retailerul francez şi-a depăşit cu doi ani dead-line-ul inaugurării investiţiei, nemţii de la Kaufland deschid în această toamnă.

Piaţa de retail deveană evoluează în mai multe viteze. După ce au închis mini-magazinul de la Hunedoara,  francezii de la Carrefour au anunţat că au în intenţie să inaugureze „European Retail Park” de la Sântuhalm, în luna aprilie 2011.

„Construcţia este finalizată şi dispune de toate facilităţile cerute de client. Carrefour va începe în această toamnă amenajarea interioară a spaţiului. Amenajarea hypermarket-ului,  întins pe o suprafaţă de 9000 de metri pătraţi, presupune o investiţie de 4,5 milioane de euro sumă pe care retailerul trebuie să o aloce”, a declarat Viorel Tropotei, reprezentantul BelRom, dezvoltatorul imobiliar al „European Retail Park” de la Deva.

Construirea acestuia a absorbit până acum 60 de milioane de euro. BelRom a semnat până la această oră contracte de închiriere cu Bricostore, Media Galaxy, Steier şi Proges, companii care vor să vină la Deva. Parcul va mai cuprinde un complex Cinema City, precum si Promenada, un mall încorporat ce oferă posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber. Spre deosebire de Carrefour, care trebuia să inaugureze hypermarketul de la Deva  la 1 aprilie 2009,  retailerul Kaufland se mişcă mult mai bine.

Potrivit lui Alexandru Fekete, dirigintele şantierului Kaufland, construcţia începută în luna aprilie va fi finalizată în cinci luni astfel încât Kaufland îşi va inaugura supermarket-ul de la Deva la 1 octombrie. Lucrarea costă cinci milioane de euro şi va cuprinde 5000 de metri pătraţi spaţii comerciale şi 250 de locuri de parcare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite