Dezamăgire pentru vizitatori Cetăţii Deva: turismul a intrat în zodia Accesului Interzis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul în cetatea Devei este din nou interzis. În plus, telecabina a intrat în revizie tocmai astăzi, când turiştii vin să urce pe Dealul Cetăţii. Un grup de elevi din localitatea Corbeşti, judeţul Bihor a avut parte de o mare dezamăgire, astăzi, în timp ce micuţii încercau să urce cu telecabina pe Dealul Cetăţii din Deva.


Maşinăria care ar fi trebuit să-i urce pe cetate este în revizie până la ora 13.00. Mai mult, accesul este interzis din cauza lucrărilor de reparaţii care trenează de mai bine de un an. „Am venit cu un grup de elevi pentru a vizita obiectivele istorice din judeţul Hunedoara. Acum am aflat că cetatea Devei nu poate fi vizitată. Mai mult văd că nici telecabina nu merge. Tot acum aflu şi că la castelul Huniazilor s-ar putea să fie accesul interzis. Este păcat pentru copiii care şi-ar fi dorit să vadă aceste obiective“, a declarat Mariana Corb, profesor coordonator.

Administratorul telecabinei a spus că revizia e obligatorie. „Vom porni telecabina începând cu ora 13.00. Tot ce pot să spun este că noi le explicăm turiştilor că ceea ce pot vedea este o panoramă a oraşului văzut de pe Dealul Cetăţii”, a explicat administratorul telecabinei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite