Copiii au petrecut de ziua lor participând la concursuri pe străzile municipiului Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de copii au venit în această dimineaţă în centrul municipiului Deva, pentru a asista la sărbătoarea organizată de „Ziua Copilului”. Municipalitatea a organizat mai multe acţiuni dedicate copiilor. Cele mai spectaculoase au fost competiţiile de biciclete şi role, dar şi crosul copiilor, care au avut loc în Piaţa Victoriei.

Zona din faţa statuii lui Decebal a devenit locul ideal pentru expoziţiile în aer liber organizate de jandarmi şi poliţişti. Grupurile de elevi au încercat echipamentul jandarmilor şi armele folosite de aceştia la intervenţie.

Totodată, elevii mai curajoşi s-au lăsat pictaţi pe faţă de artiştii participanţi  la eveniment.Au privit curioşi la armele brigăzilor de intervenţie şi au asistat la demonstraţiile făcute de către criminalişti.
Vedeta expoziţiei a fost un câine ciobănesc special dresat pentru a participa la acţiunile jandarmilor, care a stârnit admiraţia copiilor. „Pentru curiozitatea lor, copiii au fost răsplătiţi, la final cu ciocolate”, a declarat Coszmin Costa, viceprimar al municipiului Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite