Spune-mi câte ţevi ai, să-ţi spun cât plăteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deveanul Mircea Jecherean se plânge că facturile la căldură au explodat. Zeci de deveni, debranşaţi de la sistemul centralizat, iau zilnic cu asalt sediul ISTA pentru a reclama că plătesc prea mult pentru căldura.

Ordonanţa care obligă debranşaţii de la sistemul centralizat să achite căldura primită prin ţevile considerate părţi comune a generat scandal. „În blocul 22 de pe Nicolae Bălcescu mai sunt cinci apartamente branşate la sistemul centralizat. Nu s-a făcut un inventar al ţevilor care trec prin apartamentele celor cu centrale termice. Aşa se face că cei de la ISTA ne pun să plătim căldura care trece prin ţevi inexistente”, a declarat Mircea Jecherean, preşedinte de asociaţie.

La sediul ISTA din Deva, cel puţin 15 persoane nemulţumite aşteptau de dimineaţă.  Nicu Vali, coordonatorul serviciului ISTA Timişoara, a declarat că totul se face conform reglementărilor. „Noi nu avem obligaţia de a inventaria ţevile. Acest lucru trebuia făcut de asociaţia de proprietari. Calculele se fac după bazele de date existente”, a declarat Nicu Vali.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite