Asigurare cu sens unic: plăteşti şi nu mai încasezi niciun leu de la asigurator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a cotizat timp de 18 ani, Mircea Jecherean din municipiul Deva bate de două luni la poarta asiguratorului cerşindu-şi drepturile.

A încheiat o poliţă de asigurare pe 18 ani cu gândul că la bătrâneţe banii îi vor fi un sprijin real. Astăzi, la cei 65 de ani ai săi, Mircea Jecherean constată că înţelegerea dintre el şi asigurator stă sub semnul incertitudinii. „Am plătit, lunar, începând cu anul 1993, câte 135.000 de lei vechi. Mă gândeam că la bătrâneţe banii ăştia vor pica bine. Contractul a expirat în ianuarie 2011. Au trecut două luni şi sunt plimbat de la o uşă la alta, fără prea multe explicaţii”, a spus Jecherean.

Bărbatul mai susţine că la ultima încercare de a discuta cu reprezentatul societăţii Marius Jurja, acesta l-a scos afară din birou. „M-a luat după umeri şi m-a dat afară. Am nevasta bolnavă şi îmi trebuiesc banii. Mai mult, mi-e teamă că nu o să-i mai văd niciodată”, a declarat bărbatul.
Marius Jurja, directorul sucursalei Axa Deva, cel care l-a scos pe bătrân afară, nu a dorit să prezinte un punct de vedere. Telefonic, secretara acestuia a dat asigurări că problema lui Mircea Jecherean se va rezolva în cursul zilei de astăzi.

Contactat telefonic, reprezentantul Comisiei de Suraveghere a Asigurărilor (CSA) Bucureşti a declarat că Mircea Jecherean trebuie să facă o sesizare pe e-mail către CSA Timişoara. „Imediat ce vom primi această plângere, vom demara un control”, a spus reprezentantul CSA Bucureşti.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite