Un profesor universitar din Petroşani este cercetat pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un profesor de la Universitatea Petroşani este cercetat după ce ar fi primit 520 de lei pentru a favoriza un student la un examen, însă în final studentul nu a trecut examenul, afirmă surse din Poliţia Petroşani, citate de corespondentul Mediafax.

Sursele citate spun că profesorul de la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii Petroşani, Catedra de Management, ar fi cerut unui student suma de 520 de lei pentru a-l favoriza la un examen. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Vlescu, a declarat corespondentului Mediafax că un student a depus o plângere împotriva profesorului, în care scrie că a oferit suma de 520 de lei acestuia pentru a promova un examen la Eficienţa investiţiilor, însă nu l-a trecut.

Adina Vlescu a afirmat că locuinţa profesorului E.B. a fost percheziţionată, luni, însă nu s-au găsit cei 500 de lei. "El este cercetat pentru luare de mită. Probabil că astăzi (marţi - n.r.) continuă ancheta la biroul său din universitate", a spus Adina Vlescu. O grupă din an terminal de la Facultatea de Ştiinţe avea programat, marţi, un examen cu profesorul E.B., însă niciun student nu s-a prezentat. E.B. este cadru didactic la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii Petroşani, la catedra de Management, după cum relatează agenţia de presă Mediafax.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite