Un poliţist din Hunedoara s-a spânzurat de o ţeavă de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul avea 38 de ani, era din Petrila şi divorţase recent. Colegii lui spun că suferea din cauza despărţirii de soţie. Poliţistul era monitorizat de psihologul IPJ Hunedoara.

UPDATE ORA 11.30 În această dimineaţă, poliţistul nu s-a mai prezentat la lucru, motiv pentru care colegii au venit la el acasă, la ora 8.15. „Colegii poliţistului l-au găsit în holul apartamentului, spânzurat cu o cordelină de ţeava de gaz. Nu a lăsat un bilet şi urmează să fie efectuată necropsia. Bărbatul divorţase de curând şi locuia singur, în timp ce fetiţa lui de 10 ani locuia cu fosta lui soţie“, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

ORA 11.15 Poliţistul din Petrila şi-a luat viaţa spânzurându-se de o ţeavă de gaz, în propria locuinţă, după cum arată rtv.net. Bărbatul divorţase recent şi avea o fetiţă în vârstă de 10 ani. Colegii poliţistului spun că starea generală a bărbatului era foarte proastă şi că hunedoreanul nu putea să îşi revină după despărţirea de soţie.

Mai mult, poliţistul era în atenţia psihologului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite