Adolescent de 17 ani, arestat după ce a ucis în bătaie un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un adolescent în vârstă de 17 ani suspectat că a omorât în bătaie un bărbat, care a fost găsit decedat într-un apartament din Vulcan, cu urme de lovituri în zona capului, dar şi pe corp, a fost arestat, miercuri, pentru 19 zile, de Tribunalul Hunedoara, transmite corespondentul Mediafax.

 Magistraţii Tribunalului Hunedoara au emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile pe numele unui adolescent de 17 ani, principalul suspect în cazul unei crime produse, în urmă cu două zile, în localitatea Vulcan, când un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în locuiţă cu urme de lovituri în zona capului şi a corpului.

"Cadavrul unui bărbat de 56 de ani a fost găsit, în urmă cu două zile, într-un apartament din Vulcan. De la început au existat supiciuni de omor deoarece victima avea urme de lovituri în zona capului, dar şi pe corp. În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că victima consumase băuturi alcoolice împreună cu adolescentul chiar în faţa blocului unde locuiau, apoi au urcat în locuinţa victimei unde a avut loc altercaţia. După ce a fost prins, tânărul a recunoscut că l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe bărbat", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Adina Velescu.

Anchetatorii susţin că, după ce a comis crima, tânărul a plecat din Vulcan, el fiind descoperit la peste 50 de kilometri în Haţeg, unde încerca să îşi găsească de lucru. Adolescentul a fost dus la audieri, iar în cursul zilei de miercuri a fost arestat de magistraţii Tribunalului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite