Reţinuţi după ce au bătut un tânăr şi l-au abandonat într-o pădure din Munţii Orăştiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Trei persoane au fost reţinute pentru lipsire de libertate şi lovire, după ce au agresat un tânăr de 19 ani într-un bar din Orăştie, apoi l-au urcat cu forţa într-o maşină, ducându-l într-o pădure din Munţii Orăştiei, unde l-au bătut şi l-au abandonat, victima fiind găsită ulterior de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, a declarat, marţi, că Poliţia Orăştie a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, că într-un local de pe strada Nicolae Bălcescu din oraş a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri, transmite corespondentul Mediafax. El a spus că echipa care a mers la faţa locului a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Orăştie, şi unul de 26 de ani, din comuna Beriu, l-au agresat pe un altul, de 19 ani, din Orăştie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Niţu a adăugat că ei l-au urcat pe tânărul de 19 ani cu forţa în autoturismul unuia dintre ei şi au plecat într-o direcţie necunoscută. El a explicat că în acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, poliţiştii constituind mai multe echipe de căutare, pentru a-l găsi şi recupera pe tânăr. "În urma cercetărilor, victima a fost depistată după câteva ore, într-o pădure din localitatea Grădiştea de Munte, situată în Munţii Orăştiei. Tânărul, care avea mai multe excoriaţii şi traumatisme în zona feţei şi a membrelor, a fost audiat de poliţişti, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că la comiterea faptei a participat, pe lângă cei doi suspecţi, şi un bărbat de 30 de ani din Orăştie", a declarat Niţu, pentru Mediafax.

Tânărul le-a spus poliţiştilor că a fost bătut în pădure şi apoi abandonat acolo. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi, luni seară, pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite