Hunedoara: A ajuns după gratii la 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: A ajuns după gratii la 16 ani
Hunedoara: A ajuns după gratii la 16 ani

Un adolescent a fost arestat preveniv, pe o perioadă de 19 zile, după ce tâlhărit mai multe persoane, printre care două pensionare.

Minorul de 16 ani, din municipiul Petroşani, are deja la activ trei tâlhării. Cea mai recentă a comis-o săptămâna trecută, când a cu sustras cu forţa poşeta unei tinere din localitate. În geantă se aflau două telefoane mobile, bunuri personale şi suma de 30 lei. Deşi speriată, victima nu s-a lăsat şi a plecat în urmărirea tâlharului. A reuşit să-şi recupereze poşeta, însă s-a ales în schimb cu câteva palme primite direct peste faţă. Bineînţeles, după ce şi-a lovit victima, tâlharul a luat-o la fugă. Deşi poliţiştii au fost anunţaţi despre infracţiune abia după două zile, tâlharul a fost prins. ,,Minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe o perioadă de 19 zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Dacă acestei infracţiuni i-a căzut victimă o tânără, adolescentul a tâlhărit şi două pensionare. Vârstnicele au fost deposedate de bani şi bunuri personale pe parcursul lunii august.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite