Pe drumurile din județul Hunedoara se circulă în condiții de carosabil umed. Ninge ușor în tot județul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Circulația pe drumurile județene și naționale din județul Hunedoara se desfășoară în condiții de iarnă. A nins ușor iar pe DN 66 A în zona Câmpul lui Neag există porțiuni de zăpadă îmbibată

La nivelul județului, drumarii au intervenit cu 13 auto-utilaje și au împrăștiat 77 de tone de material antiderapant. Și pe DN 7A, la km 91+000 - 100+000, Groapa Seaca – Jieț stratul de zăpadă măsoară un centimetru.
Politiștii le recomandă șoferilor să nu plece nepregătiți la drum. Pentru conducătorii auto aflați în trafic, polițiștii au următoarele recomandări: să adapteze permanent viteza la condițiile de drum, să folosească în mod corespunzător atât sistemul de iluminare-semnalizare, cât și cel de climatizare și dezaburire, pentru a vedea și a putea fi văzuți în trafic. Reamintim că legislația rutieră prevede obligativitatea folosirii luminilor de întalnire, în afara localităților, și în timpul zilei; să păstreze în mers o distanță suficientă pentru a putea opri în condiții de siguranță atunci când condițiile de deplasare sunt nefavorabile; să își echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare; să nu bruscheze comenzile și să folosească cu preponderență frâna de motor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite