Pe drumurile din județul Hunedoara se circulă în condiții de iarnă. Drumarii au aruncat peste 90 de tone de material antiderapant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi pe DN 7A între Groapa Seacă și Jieț, stratul de zăpadă măsoară 2-3 centimetri. Acceași situație este pe DN 74 Brad-Buceș-Vulcan unde zăpada are un centimetru grosime.

Pe toate drumurile județene și naționale din județul Hunedoara se circulă în condiții de iarnă. Carosabilul este umed și prezintă porțiuni acoperite cu polei. Politiștii le recomandă șoferilor să nu plece nepregătiți la drum. Pentru conducătorii auto aflați în trafic, polițiștii au următoarele recomandări: să adapteze permanent viteza la condițiile de drum, să folosească în mod corespunzător atât sistemul de iluminare-semnalizare, cât și cel de climatizare și dezaburire, pentru a vedea și a putea fi văzuți în trafic. Reamintim că legislația rutieră prevede obligativitatea folosirii luminilor de întalnire, în afara localităților, și în timpul zilei; să păstreze în mers o distanță suficientă pentru a putea opri în condiții de siguranță atunci când condițiile de deplasare sunt nefavorabile; să își echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare; să nu bruscheze comenzile și să folosească cu preponderență frâna de motor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite