Oraşul pe scurt: Accident grav la Nădăştie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante ştiri din judeţ, publicate în Adevărul de Searaă, ediţia de Deva-Hunedoara

Accident grav la Nădăştie
Doi tineri au fost grav răniţi, în urma unui accident petrecut la Nădăştie. Şoferul unui Renault, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. În urma impactului, bărbatul şi o pasageră de 17 ani au ajuns la spital.

Cursă periculoasă
Şoferul unei Dacia va fi cercetat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost oprit în trafic. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.

Proiect de buget supus dezbaterii
Locuitorii municipiului Hunedoara sunt invitaţi, în această săptămână, să participe la dezbaterea noului proiect de buget al localităţii. Propunerile privind bugetul pot fi transmise la sediul Primăriei Hunedoara. daniel guţă

Competiţie între liceeni
Competiţia sportivă ,,Cupa Liceelor” debutează, astăzi, la Sala Sporturilor, din Deva. Concursul include opt echipe care vor concura pentru un loc în „careul de aşi”. Se vor întrece echipele de la Colegiul Tehnic „Transilvania” şi Colegiul Naţional „Traian”.

Bacalaureat pe stil nou
Peste 5.400 de elevi s-au înscris la prima sesiune a bacalureatului din acest an, circa 2.150 fiind testaţi astăzi la limba română. În Hunedoara s-au organizat 35 de centre de examinare. Printre subiecte tinerii vor avea de analizat şi jurnalistice.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite