Gastronomie: cei mai buni actori din clasele I-IV s-au întrecut în scenete culinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a treia ediţie judeţeană a concursului „Vreau să cresc mare şi frumos mâncând sănătos” a reunit peste 100 de copii, premiaţi cu banane, portocale, sucuri naturale, batoane şi energizante cu cereale.

Devenit deja tradiţie în şcolile hunedorene, competiţia are drept scop promovarea unui comportament alimentar sănătos în rândul copiilor. Aceştia sunt încurajaţi să spună NU cipsurilor, produselor fast-food şi sucurilor pline de E-uri. „Costumul meu reprezintă o pungă plină de cartofi prăjiţi, iar pe scenă vom reda o luptă sumo între alimentele sănătoase şi cele nesănătoase: fructe şi legume contra cipsuri şi Coca Cola”, a spus Andrea Mogoşanu, elevă în clasa a II-a la Şcoala Generală „Andrei Şaguna” din Deva. A fost completată de Gloria Csibi de la Colegiul Tehnic "Transilvania", costumată într-o ceapă, care a adăugat că acest aliment este unul dintre cele mai bune pentru organismul unei persoane în creştere.

VEZI AICI GALERIE FOTO!!!


Potrivit psihologului Dan Oltean, organizator, concursul a reunit echipe de câte cinci copii, fiecare având pregătită o anumită scenetă. Cei mai buni mici actori care s-au clasat pe primele trei locuri au fost recompensaţi cu câte un ruxac. Toţi copii au fost însă premiaţi cu banane, portocale, batoane din cereale şi sucuri naturale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite