Hunedoara: Un bătrân atacat de un măgar în călduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 84 de ani, Ion Faur din satul Dumbrava este internat cu multiple fracturi cauzate de asinul său neastâmpărat. Supărat că nu a fost lăsat la o măgăriţă, asinul Loliş s-a răzbunat crunt pe stăpânul său, încercând să-l violeze.

Mai multe fracturi şi numeroase muşcături în zona feţei i-au fost provocate unui bătrân în vârstă de 84 de ani de propriul măgar. Ion Faur cumpărase măgarul în urmă cu patru ani şi îl botezaze Loliş. Omul locuieşte în satul Dumbrava şi a plecat cu măgarul să culeagă fructe din pădure. La un moment dat, Loliş a văzut o măgăriţă şi a încercat să ajungă la ea, însă bătrânul s-a opus trăgându-l de lanţul cu care era legat. Când a văzut că nu are nici o şansă, măgărul a încercat să-şi violeze stăpânul.
„După ce a văzut măgăriţa, nu l-am mai putut stăpâni. Am început să-l lovesc uşor cu lanţul, iar asta l-a înfuriat. A sărit pur şi simplu pe mine încercând să mă violeze. Am căzut la pământ, iar el a început să mă muşte de faţă şi să mă lovească. Dacă aveam puşca la mine, îl împuşcam. Abia am reuşit să scap de el”, povesteşte bătrânul.

S-a ascuns de măgar
Înfierbântat, măgarul şi-a lăsat stăpânul în pace şi a început să caute măgăriţa, dar nu a mai găsit-o. Furios a început să-l caute din nou pe stăpân. „M-am ascuns în pădure, iar Loliş încerca să mă găsească. Într-un târziu a luat-o spre casă. Am strigat după ajutor şi m-au auzit nişte vecini care m-au adus la Spital”, spune Faur.
Potrivit medicilor, bărbatul are fracturi de humerus stâng cu deplasare, de radius drept cu deplasare şi de coaste, tot în partea dreaptă a corpului, la care se adaugă contuzii multiple pe faţă şi pe membre. Chiar dacă Loliş s-a dovedit a fi un măgar destoinic, hunedoreanul este hotărât să-l vândă. „A fost un măgar harnic, dar am greşit când l-am învăţat la măgăriţe. Nevasta mi-a spus că o să prindă nărav dar eu nu am ascultat-o. O să-l vând, nu vreau să mai am de-a face cu el”, a spus Faur.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite