Un boschetar din Petroşani a fost omorât în bătaie de un coleg de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsuflețit al al femeii a fost dus la Morgă în 2007
Trupul neînsuflețit al al femeii a fost dus la Morgă în 2007

După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, doi boschetari din Petroșani s-au luat la bătaie. Unul dintre ei s-a dovedit a fi mai puternic și l-a ucis, pur și simplu, în bătaie pe celălalt.

 Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit într-o clădire dezafectată de pe strada Timişoarei din municipiul Petroșani, aflată în vecinătatea sediului Companiei Naţionale a Huilei Petroşani. Poliţiştii din oraş au primit un telefon de la o persoană care anunţa că a dat peste cadavrul unui bărbat într-un imobil părăsit. Oamenii legii au acţionat imediat. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, unde a găsit cadavrul. „Corpul bărbatului, ce era cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost, prezenta urme de violenţă în zona feţei”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.
În timp ce trupul bărbatului a fost transport la morgă pentru a i se face autopsia, poliţiştii au desfăşurat cercetări cu scopul de a-l prinde pe criminal. Acesta a fost depistat în scurt timp. El este un prieten de pahar al victimei, are 46 ani, şi locuieşte în municipiul Vulcan. „Între acesta şi victimă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan, victima fiind lovită, în mod repetat, cu pumnii în zona capului şi pe corp”, a mai spus Bogdan Niţu.
Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 ore, iar în urma prezentării Tribunalului Hunedoara, la propunerea procurorilor, magistraţii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile  pentru comiterea infracţiunii de omor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite