Hunedoara: Şi-a stropit nevasta cu benzină şi i-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Şi-a stropit nevasta cu benzină şi i-a dat foc
Hunedoara: Şi-a stropit nevasta cu benzină şi i-a dat foc

Orbit de gelozie, un fost miner din Valea Jiului, în prezent pensionar, s-a certat cu soţia lui şi într-un moment de furie a stropit-o cu benzină şi apoi i-a dat foc.

Citeşte şi:

Hunedoara: Şi-a dat foc pentru a nu se întoarce la Psihiatrie

Incredibila faptă a avut loc, aseară, în apartamentul celor doi soţi din cartierul Sterminos al oraşului Uricani. La această oră, femeia se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu arsuri foarte grave pe mai mult de 60 la sută din corp. Fostul miner, Costel P în vârstă de 49 de ani îşi bănuia soţia, Maria, cu 15 ani mai tânără că-l înşeală cu un coleg de serviciu şi i-a reproşat acest lucru.

Şanse slabe de supravieţuire

Nervos că femeia nu-i dă dreptate recunoscând aventura închipuită de el, fostul miner a luat o sticlă în care avea benzină, a stropit-o pe femeie şi apoi senin i-a dat foc. Când şi-a văzut consoarta arzând ca o torţă vie, tot el a sărit să o stingă cu o pătură, însă femeia deja era arsă pe tot corpul. „Am făcut cercetarea la faţa locului şi am întocmit dosar de cercetare penală pe numele bărbatului pentru vătămare corporală gravă, iar în funcţie de situaţie, dacă apar elemente noi se va schimba încadrarea faptei.  Acum victima este internată cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corporală”, a declarat, subcomisar, Dănuţ Mocanu, şeful Poliţiei Uricani.

Cei doi soţi au doi copii minori, iar anchetatorii mai spun că minerul, în momentul în care a fost ridicat de poliţişti, era foarte senin şi le-a declarat că „asta este” vis-a-vis de oribila faptă. Medicii care o îngrijesc pe tânără sunt rezervaţi cu privire la şansele ei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite