Hunedoara: Un copil de cinci ani a fost atacat de un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Un copil de cinci ani a fost atacat de un câine
Hunedoara: Un copil de cinci ani a fost atacat de un câine

Poliţiştii din Petrila anchetează un caz al unui copil în vârstă de cinci ani care a fost atacat, aseară, de un câine. Minorul a fost muşcat, de mai multe ori, în zona feţei.


Copilul se afla la joacă iar câinele a ieşit din curtea unei case a sărit asupra lui şi l-a muşcat de mai multe ori în zona feţei. Un echipaj al Ambulanţei a transportat minorul la spitalul din Petroşani unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. "Nu se ştie încă dacă e vorba de un câine comunitar sau dacă animalul aparţine proprietarului casei. Martorii susţin că câinele a ieşit pe sub gard l-a atacat pe copil după care a dispărut. Proprietarul casei este plecat în Portugalia. Cercetările continuă" a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara

Prea mulţi câini în oraşele judeţului

Problema câinilor comunitari este deosebit de gravă în anumite oraşe ale judeţului Hunedoara. La Deva, din cauza costurilor mari pe care le presupune prinderea şi sterilizarea maidanezilor s-a hotărât externalizarea acestui serviciu. Se estimează că, în reşedinţa de judeţ se află aproximativ 1.500 de câini comunitari. În municipiul Hunedoara la fiecare al 14-lea locuitor există un maidanez, au estimat reprezenanţii primăriei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite