Membrii grupării traficanţilor de carne vie au fost aduşi la audierile instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii grupului suspectat de trafic de persoane au fost înfăţişaţi instanţei. D.G.
Membrii grupului suspectat de trafic de persoane au fost înfăţişaţi instanţei. D.G.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au judecat astăzi cel mai voluminos dosar de prostituţie aflat pe rolul instanţei, cu 80 de suspecţi, din care 27 arestaţi. Zeci de hunedoreni au fost trimişi în judecată din arest sub acuzaţia că au dus tinere în Occident pentru a le sili se prostitueze.

Cea mai mare grupare de proxeneţi şi prostituate a fost prezentată instanţei. Tribunalul Hunedoara a judecat astăzi dosarul „carne vie la export”, în care peste 80 de persoane  (27 aflate în stare de arest), majoritatea ţigani din zona Orăştie, sunt acuzate de infracţiuni de crimă organizată, trafic de persoane, prostituţie, proxenetism.

Potrivit procurorilor DIICOT, în ultimii ani reţeaua şi-a întins tentaculele în afara ţării, iar de pe urma tinerelor silite să se prostitueze şefii reţelei au prosperat.

„Sunt arestaţi pe nedrept. Vrem să fie eliberaţi, pentru că abia supravieţuim fără ajutorul lor”, a spus Maria Bacrău, rudă a unuia dintre hunedorenii arestaţi pentru proxenetism. Cei găsiţi vinovaţi riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare.

Record
Dosarul are cei mai mulţi învinuiţi trimişi în judecată

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite