Bătaie în instanţă pe spitalul din Călan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara vrea să dea în judecată Ministerul Sănătăţii în cazul în care spitalul din oraşul Călan se va închide. Potrivit unei hotărâri de Guvern, Centrul de Sănătate din Călan ar urma să fie desfiinţat începând cu data de 1 aprilie.

Pentru a evita transformarea Centrul de Sănătate din Călan în azil de bătrâni, instituţia hunedoreană a solicitat încă din luna februarie ca acesta să treacă în subordinea Spitalului Judeţean din Deva, ca secţie externă. Până acum nu s-a primit niciun răspuns.

CJ Hunedoara îşi susţine poziţia prin faptul că  un centru pentru persoane vârstnice există în imediata apropiere a Călanului, în localitatea Bretea Strei.

Dacă Ministerul Sănătăţii nu va prelungi contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi îşi va menţine decizia de a închide Centrul de Sănătate din Călan, ne vom adresa instanţei de contencios-administrativ’”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ.

Potrivit unei hotărâri de Guvern, Centrul de Sănătate din Călan ar urma să fie desfiinţat începând cu data de 1 aprilie.

Citeşte AICI mai multe materiale publicate de Iulia Tudor, pe blogul său!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite