Show-ul cu dansatoare erotice la ieşirea din şut dă faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denumirea clubului de striptease, „Nişa 3“, este inspirată tot din viaţa minerilor
Denumirea clubului de striptease, „Nişa 3“, este inspirată tot din viaţa minerilor

După un şut obositor din galerie, ortacii din Petroşani se  pot „reface” cu un show de striptease plătit cu tichetele-cadou.

Localul unde sunt showurile fierbinţi se află în vecinătatea Exploatării Miniere Livezeni şi este deschis în fiecare seară între ora 21.00 şi 5.00 dimineaţa. Până şi numele clubului este împrumutat din minerit: „Nişa 3”. În plus, dacă nevestele nu le lasă bani pentru consumaţie, ortacii îşi pot schimba tichetele cadou primite drept primă la un bar din zona unităţii miniere.

Ortacii sunt imuni la domniţe

Totul pare să se adreseze minerilor şi în special celor de la Livezeni, iar patronul clubului a mizat pe faptul că ortacii vor da buzna să se bucure de farmecele celor două fete care prestează în fiecare noapte la bară. Frumoase, tinere şi, mai ales, „experte” în tainelor dezbrăcatului în ritmurile lente ale muzicii, dansatoarele ar fi trebuit să îi atragă pe bărbaţi ca un magnet. Mai mult, proprietarul clubului s-a gândit că i-ar putea atrage pe mineri la clubul lui cu ceva mai „tare”.

Cum minerii ies din şut pe la mijlocul nopţii, a introdus un show lesbi de la 1 la 2 noaptea. Şi cu showul lesbi, minerii au rămas imuni la farmecele fetelor şi nici măcar de curiozitate nu au trecut pragul barului. „De când am deschis, foarte puţini mineri au venit, cel mult 10 – 15. Cred că nu au bani. Întâi îşi plătesc datoriile la chioşc, pe urmă dau la bănci şi cu ce le rămâne, trebuie să trăiască ei şi familiile lor”, explică Marius Niţă, unul dintre angajaţii clubului „Nişa 3”. Scenariul este confirmat pe deplin de către ortaci. Aceştia recunosc că nu trec pragul clubului din lipsa banilor.

„Păi aia îmi trebuie mie? Lăsaţi-ne că şi aşa suntem amărâţi, cu ce să mă mai duc la striptease?”, spune Ion Costea un miner de la Livezeni. Un alt ortac, Florin Irimie, a spus că la cât de obosit iese din mină nu-i mai trebuie „nici să vină domnişoara la el acasă”.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite