TIMP LIBER: Muzică, dans şi momente vesele la Festivalul Berii din municipiul Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, hunedorenii vor avea parte de trei zile de distracţie. La Festivalul Berii care va avea loc în oraşul de pe Cerna cap de afiş sunt formaţiile Viţa de Vie şi Direcţia 5.

Muzică de calitate, voie bună şi bere din plin, asta promite administraţia locală din municipiul Hunedoara participanţilor la Festivalul Berii. Manifestarea începe mâine şi se va întinde pe parcursul a trei zile. Deschiderea va fi făcută de formaţia locală Chizid, urmată de Corvin Grup şi ansamblul de dansuri populare Haţegana. Momentele vesele vor fi asigurate de artistul Alexandru Munteanu. Sâmbătă, organizatorii au în plan o prezentare de modă şi un concert semnat Viţa de Vie.  Membrii cunoscutei formaţii se află pentru a doua oară în oraşul de pe Cerna.

Buget de 65.000 de lei

Ziua de duminică este rezervată trupei Direcţia 5, aflată pentru prima dată în oraşul care găzduieşte castelul Corvinilor. „Bugetul aprobat prin hotărâre de Consiliul Local este de până la 65.000 de lei. Nu vom cheltui toţi banii, pentru că trebuie să facem economie având în vedere că ne aflăm în criză. De aceea am apelat la un producător de bere din ţară, care sponsorizează o parte din chetuieli”, a declarat Monica Rada, consilierul primarului Ovidiu Hada.

RECOMANDARE

Dies Traiani, Sarmizegetusa
Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva organizează, începând de mâine, simpozionul „Dies Traiani”. Deschiderea lucrărilor va avea loc la ora 16.00, la Muzeul de Arheologie din Sarmizegetusa. În organizarea evenimentului dedicat împăratului roman care cucerea Dacia în anul 106 este implicat şi Consiliul Judeţean Hunedoara. Simpozionul ştiinţific „Dies Traiani” reuneşte specialişti din Bucureşti, Cluj-Napoca, Caransebeş, Zalău, Sarmizegetusa şi Deva.  Acţiunea ţine două zile, în perioada  17 -18 septembrie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite