Sukru Terzi, liderul traficanţilor de migranţi turci, se teme să fie expulzat în ţara natală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetăţeanul turc Sukru Terzi, capul unei reţele de traficanţi de migranţi, a cerut eliberarea. Reţeaua condusă de turc a facilitat trecerea frauduloasă a frontierei cu Spaţiul Schengen unui număr impresionant de migranţi.

Sukru Terzi, şeful uneia dintre cele mai importante reţele de traficanţi de migranţi turci destructurate de ofiţerii Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate, a fost prezentat în această dimineaţă Tribunalului Hunedoara.

Traficanţii de turci au fost condamnaţi

Bărbatul a fost condamnat în august 2009 la patru ani de închisoare pentru că ar fi condus o reţea care a facilitat ilegal intrarea în ţară şi apoi trecerea frontierelor pentru zeci de migranţi turci, care pentru acte false şi pentru călăuzire plăteau sume între 3.500 şi 5.000 de euro. El a solicitat instanţei să fie pus în libertate, pentru că soţia lui a născut recent în România.

Procurorii s-au opus cererii cetăţeanului turc. „Dacă nu veţi fi de acord cu eliberarea mea, atunci solicit ca după executarea pedepsei să nu mai fiu expulzat. Vreau să îmi cresc copilul în România”, a declarat Sukru Terzi, în faţa instanţei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite