Petreceri de weekend în municipiul Deva: de la rock medieval la party cu DJ şi teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână în oraşul de la poalele Cetăţii stă sub semnul petrecerilor tematice. Dacă în această seară şi mâine sunteţi aşteptaţi să vă destindeţi şi să vă distraţi în club, ziua de duminică este dedicată teatrului.

Un violoncel, un bass, un flaut, o chitară, voce şi percuţie. Pe scurt Corvinia, în traducere concert de rock medieval. Show-ul semnat de cinci artişti hunedoreni, printre care Mircea Goian şi Anca Pintilei, va avea loc azi, în Ceapa Roşie din Deva, începând cu ora 21.00. Trebuie să aveţi în buzunar minimum 10 lei, atât cât costă biletul de intrare.

Dacă nu sunteţi prieteni buni cu acest gen de muzică şi vreţi să vă distraţi într-un club, un concurs de miss e cu atât mai indicat. O prezentare de modă, ţinute vestimentare de primăvară-vară, costume de baie, o probă de dans şi cunoştinţele de cultură generală sunt doar câteva dintre obstacolele pe care opt tinere din oraşul de la poalele Cetăţii vor trebui să le depăşească pentru a primi coroniţa de Miss Collection. „Vom miza mult pe spontaneitatea şi originalitatea concurentelor. Nu am uitat nici de public, pentru care am pregătit concursuri interactive legate de viaţa mondenă a municipiului-reşedinţă de judeţ”, a declarat Sorin Buta, organizator. Seara de mâine va continua în aceeaşi notă, cu excepţia faptului că vizează în mod special doamnele şi domnişoarele. „Girls night out” poartă marca Shidi Club, iar reprezentantele sexului frumos au intrarea liberă.

Sfârşit relaxant

Atmosfera muzicală va fi asigurată de Dj Radoo. Pentru că duminică este ultima zi a săptămânii, o ieşire la teatru este alegerea cea mai relaxantă. Piesa „Casa Bernardei Alba”, de Federico Garcia Lorca, se va juca pe scena deveană. Este vorba despre o producţie a Teatrului Dramatic I.D.Sîrbu Petroşani, regia fiind semnată de Sorin Militaru, iar coregrafia de András Lóránt.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite