Ucigaşul din Uricani a fost trimis în arest preventiv de magistraţii hunedoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Pavel a fost adus astăzi în faţa judecătorilor care au decis să-l aresteze
Iulian Pavel a fost adus astăzi în faţa judecătorilor care au decis să-l aresteze

Bărbatul care şi-a măcelărit soţia sub privirile copiilor a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Iulian Pavel, criminalul în vârstă de 37 de ani din Uricani, a fost adus, astăzi, în faţa judecătorilor care au decis arestarea sa.

Vizibil slăbit, după tentativa nereuşită de suicid urmată de o perioadă de opt zile de spitalizare, Iulian Pavel a fost prezentat, astăzi, judecătorilor Tribunalului Hunedoara. Bărbatul a refuzat să facă vreun comentariu despre motivul pentru care a săvârşit oribila crimă. De altfel, imediat ce a fost coborât din duba Poliţiei, şi-a acoperit faţa cu haina cu care era îmbrăcat. Potrivit anchetatorilor, Iulian Pavel şi-a omorât soţia cu mai multe lovituri de cuţit aplicate în zona gâtului sub ochii îngroziţi ai copiilor.

Crima sângeroasă a avut loc în data de 19 martie, iar victima, Mihaela Pavel, o tânără de 34 de ani din zona Valea de Brazi, Uricani, a fost ucisă deoarece vroia să se despartă de el şi intentase divorţ. Bărbatul a luat-o razna de supărare. Totul s-a întâmplat în faţa băieţelului lor de opt ani, care a fugit din calea criminalului în curtea casei şi a strigat după ajutor la sora lui mai mare cu cinci ani, iar aceasta a alertat poliţia. „Am văzut că tati a sărit cu cuţitul să o omoare pe mami”, le-a spus micuţul anchetatorilor.

Tradiţie cu bătaie

După ce femeia şi-a dat ultima suflare, criminalul a încercat să se sinucidă, cu acelaşi cuţit,  provocându-şi o rană în abdomen.  Durerea intensă l-a făcut să-şi abandoneze planul, astfel că Iulian Pavel a fost transportat la spitalul municipal din Petroşani. Ieri a fost externat, iar astăzi a fost adus în faţa instanţei.

Anchetatorii au mai dezvăluit faptul că, în familia Pavel, bătăile administrate de soţ soţiei erau frecvente şi că ele culminau cu acte de o cruzime greu de imaginat. Spre exemplu, în urmă cu un an, criminalul a stropit-o pe femeie cu benzină şi i-a dat foc, dar a scăpat de închisoare. Pentru crima comisă bărbatul riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite