Un poliţist a produs un accident şi l-a părăsit în maşină pe prietenul său grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din Petroşani a produs cu accident în urma căruia o altă persoană aflată în maşină a fost rănită. Poliţistul, aflat în timpul liber, a intrat cu maşina personală într-o dubă parcată pe marginea drumului. Bărbatul aflat pe locul din dreapta a fost grav rănit în accident, însă poliţistul a fugit de la faţa locului.

Este al doilea accident în care sunt implicaţi poliţişti în ultimele 24 de ore. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, poliţistul se afla în timpul liber, în maşina personală, iar pe locul din dreapta stătea un prieten. Poliţistul a pierdut a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o autoutilitară parcată, după care s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului. El a revenit abia la spitalul unde a fost dus bărbatul de pe locul din dreapta, care a suferit mai multe răni.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, incidentul s-a petrecut noaptea trecută, la ora 00.30, iar poliţistului i s-a făcut dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. „Pentru aceste infracţiuni, codul pedal prevede pedeapsa cu închisoarea. De asemenea, a demarat şi o anchetă internă, disciplinară. Este un incident regretabil, dar este o anchetă în curs şi nu ne putem pronunţa deocamdată în legătură cu vinovăţia poliţistului“, a mai spus Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite