Zăpada face din nou probleme: un hunedorean a ajuns cu maşina într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea iernii creează, din nou, probleme în trafic. Stratul de zăpadă căzut azi-noapte, care ulterior a îngheţat, a fost cauza unui accident petrecut în municipiul Vulcan. Un şofer de 36 de ani nu a redus suficient viteza într-o curbă, a derapat din cauza poleiului şi a intrat într-un stâlp de iluminat public.

Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecţia bulevardului Mihai Viteazu cu strada Coroeşti.


Circulând pe carosabil cu polei, conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă, a derapat şi s-a tamponat cu un stâlp din beton destinat iluminatului public”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

În urma impactului şoferul s-a ales cu mai multe leziuni.

Alţi trei hunedoreni cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani au avut o soartă similară. Pasageri într-un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, aceştia au ajuns, ieri, în gardul din beton al staţiei electrice Căprişoara. Accidentul a avut loc pe DN 66 A, direcţia Lupeni-Petroşani.

Şoferul nu a redus viteza în condiţii de ceaţă densă şi parţial polei, a părăsit partea carosabilă, a intrat pe celălalt sens de mers şi a lovit frontal gardul din beton al staţiei electrice Căprişoara, după care s-a răsturnat pe partea stângă, pe acostamentul pietonal”, a adăugat Niţu.     

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite